Sletning af data
Ønsker du at få slettet din profil og data?
Du kan selv lukke din konto direkte i appen via profilindstillinger under "Slet / deaktivér konto". Her kan du enten deaktivere kontoen med det samme eller sende en sletteanmodning. Ved sletteanmodning kan du vælge straks-sletning. Har du en betalt periode, kan du også beholde adgangen og planlægge automatisk sletning ved periodens udløb. Sletningen gennemføres normalt automatisk på den valgte dato.
Hvis du ikke kan få adgang til appen, kan du også sende os en e-mail, så hjælper vi manuelt med sletning.
Kontakt for sletning
support@roomii.dkSkriv gerne fra den e-mail, der er knyttet til din konto, så vi kan behandle anmodningen hurtigere.
Hvad sker der efter din henvendelse?
- Vi bekræfter, at vi har modtaget din anmodning.
- Ved straks-sletning deaktiverer vi kontoen med det samme.
- Ved planlagt sletning kan du bruge kontoen frem til den viste udløbsdato.
- Vi gennemfører permanent sletning af din profil og tilknyttede data automatisk på den valgte dato.
- Vi sender en afsluttende bekræftelse, når det er udført.
I særlige tilfælde kan visse oplysninger opbevares i en begrænset periode, hvis det kræves af gældende lovgivning eller af hensyn til sikkerhed og misbrugsforebyggelse.